E liquid

Hoe kies ik een goede e liquid?


e liquid

E liquid is de brandstof van de elektrische sigaret en bepaalt naast de smaak ook de prikkel op de keel door de nicotinesterkte welke verkrijgbaar is verschillende nicotinegehaltes 0mg, 6mg, 12mg en 18mg. De e liquid bestaat uit PG en VG en is in verschillende verhoudingen verkrijgbaar. PG is een onnatuurlijke stof, welke overigens ook vaak in astma apparaten wordt gebruikt, deze stof zorgt ervoor dat de smaak optimaal is en u ook daadwerkelijk een prikkel op uw keel voelt zoals de klassieke sigaret dit ook doet. VG is een organische stof waar vaak de smaakstoffen in verwerkt zitten, deze stof is met name verantwoordelijk voor de damp en hoe meer VG de e liquid bevat, hoe zachter deze zal aanvoelen op de keel. Ga dus op zoek naar uw favoriete e liquid.

E liquid, u kunt tegenwoordig uit zoveel merken, soorten en smaken kiezen dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. U wilt natuurlijk wel een smaak kopen welke voldoet aan de wens van uw smaakpapillen en wij helpen u daar graag bij. Helaas kan er nog niet online worden geproefd en weet u nooit 100% zeker of de smaak u zult bevallen. De ervaring heeft ons inmiddels wel geleerd welke e liquids het beste passen bij verschillende type rokers en vandaar dat wij u onderaan deze pagina graag helpen met het maken van de juiste keuze op het gebied van uw e liquid.


E liquid voor de echte fijnproevers...

E liquid keuze uit de meest uiteenlopende smaken welke stuk voor stuk een heerlijke volle smaak hebben. Een e liquid dampt een stuk fijner als je zeker weet dat het geen 'troep' is. Daarom presenteren wij met trots de eerste Nederlandse e liquid van pure kwaliteit. E liquids zijn er in veel verschillende smaken en dit is persoonlijk. Het is belangrijk om een e liquid te kiezen waarvan zowel het nicotinegehalte als de smaak aansluit op uw sigaretten/shag zodat deze overgang klein is en uw lichaam genoeg voldoening krijgt en u geen zin meer heeft in een traditionele sigaret. Wanneer de e liquid hieraan voldoet durven wij met 100% zekerheid te zeggen dat het dampen ook voor de oplossing zal zijn als alternatief voor de (dure) ouderwetse sigaret. Laat u hieronder adviseren zodat u ook online de juiste keuze maakt omtrent de e-sigaret en e liquid.

E liquid eerst proeven? U bent van harte welkom in onze winkel zodat u daar elke smaak op uw gemak kunt proeven en u gegarandeerd de beste smaak vindt.


E liquid kiezen? Dit zijn de belangrijkste punten om op te letten:

    • Kies een e liquid waarvan de smaak het meest in de buurt komt van uw sigaretten/shag (dit wordt gedaan door 90% van de beginnende dampers)

 

    • Om genoeg voldoening te krijgen zal het nicotinegehalte overeen moeten komen met wat uw lichaam gewend is. (begint u te laag dan zal u zin blijven houden in een normale sigaret/shag)

 

    • Kies de juiste verhouding (pg/vg). Als u de damp wat zachter op uw keel wenst dan is 100%VG een goede optie.

 

    • Begin met 3 of 4 smaken om uit te proberen, het gebeurt zelden dat iemand direct de favoriete smaak weet te vinden. Op deze manier kunt u zelf beoordelen welke smaak u op lange termijn zal blijven dampen.

 

NIX18: Niet Roken, Niet Drinken
CONTACTFORMULIER
Hulp nodig? Vraag het ons!

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Weet u niet waar u moet beginnen? Vraag ons om hulp. Na 3 jaar ervaring zijn wij echte e-sigaret deskundigen en helpen wij u graag met uw keuze.


 085-0160015
 +31 6 202 168 30
 klantenservice@evapor.nl
 Facebook

CONTACTFORMULIER
Bezoek ook eens onze winkel!


Heuvelstraat 2
4901KD Oosterhout


Openingstijden:
Maaandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
VERZENDKOSTEN

Vanaf heden verzenden wij alleen in Nederland.

NL: Gratis vanaf €40,00


Lees meer