Beste e-sigaret kopen

e sigaret

E sigaret kopen en starten met elektrisch roken? Profiteer nu van alle voordelen van de elektrische sigaret! e-Vapor is al jaren de specialist op het gebied van elektrische rookwaren zoals e-liquids, e-sigaretten en nog veel meer. Een e sigaret is oorspronkelijk uitgevonden als het alternatief voor de traditionele sigaret. De e-sigaret heeft zichzelf inmiddels allang bewezen en heeft vele rokers geholpen om voor eens en voor altijd te kunnen stoppen. Om dit te kunnen bereiken is het van groot belang dat u de beste e-sigaret aanschaft welke perfect aansluit op uw behoeften zodat u op lange termijn kan blijven genieten van uw e sigaret.

E sigaret advies is uitermate belangrijk zodat u zonder enige moeite de traditionele sigaret, en uiteindelijk ook de elektrische sigaret, kunt laten liggen. Bij elke roker past weer een andere elektrische sigaret en deze match is door het brede online aanbod soms moeilijk te vinden. De term 'beste e-sigaret' is dus een rekbaar begrip en bestaat eigenlijk niet. Echter zijn er in de kwaliteit van de elektrische sigaretten grote verschillen en ook hier geldt vaak het gezegde 'goedkoop is duurkoop'. Om dit te voorkomen en om er voor te zorgen dat u de juiste keuze maakt leggen wij u graag uit welk type e-sigaret het beste bij u past en waar u op moet letten bij het uitkiezen van een e sigaret.


E sigaret kopen? Dit zijn de belangrijkste punten om op te letten bij het kiezen van een e sigaret:

    • De kwaliteit van de e sigaret is voor het volhouden van elektrisch roken doorslaggevend. Wij adviseren om bij een speciaalzaak uw aankoop te doen omdat zij u beter kunnen adviseren en veel ervaring hebben in het afstemmen van het aanbod op uw wensen.

 

    • De e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinesterktes en vele smaken. Hierbij geldt, begin met elektrisch roken waar u gestopt bent met normaal roken, dus vind een goede smaak welke aansluit op uw sigaretten zodat de overgang minimaal is.

 

    • Naast de smaak van de e-liquid is het belangrijk om ook met de juiste nicotinesterkte te beginnen. Begint u te laag dan zal dit geen voldoening geven en een hogere nicotinesterkte zal een te grote prikkel geven op uw keel tijdens het dampen.

 

    • Stem het type e sigaret af op uw rookstijl, rookt u bijvoorbeeld zware shag, dan kunnen sommige e-sigaretten te licht zijn met als gevolg dat deze u niet genoeg voldoening geven.

 

 

NIX18: Niet Roken, Niet Drinken
CONTACTFORMULIER
Hulp nodig? Vraag het ons!

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Weet u niet waar u moet beginnen? Vraag ons om hulp. Na 3 jaar ervaring zijn wij echte e-sigaret deskundigen en helpen wij u graag met uw keuze.


 085-0160015
 +31 6 202 168 30
 klantenservice@evapor.nl
 Facebook

CONTACTFORMULIER
Bezoek ook eens onze winkel!


Heuvelstraat 2
4901KD Oosterhout


Openingstijden:
Maaandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
VERZENDKOSTEN

Vanaf heden verzenden wij alleen in Nederland.

NL: Gratis vanaf €40,00


Lees meer