E-Smoker

E smoker kopen?

De e smoker: ''Wilt u echt stoppen met roken en zoekt u daarvoor een alternatief waarbij u het zonder moeite kunt volhouden, dan is de e smoker een uiterst geschikte optie''. In meerdere opzichten is het roken van een elektronische sigaret veel aantrekkelijker dan de traditionele sigaret. Wellicht bent u al bekend met de vroegere supersmoker van een aantal jaar geleden en misschien heeft u dat zelfs weleens geprobeerd. Echter heeft het klimaat van de e smoker zich in de laatste jaren enorm ontwikkelt, waar de supersmoker zich kon meten met een Nokia 3310 begeeft de huidige elektrische sigaret zich in het tijdperk van de nieuwste iPhone. De beleving welke een e smoker momenteel biedt sluit feilloos aan op die van de traditionele sigaret, ten slotte geniet u van meer voordelen met de e smoker.


E smoker, waarom beginnen?

De e smoker is, zoals u waarschijnlijk weet, bedacht om er aan bij te dragen dat men uiteindelijk nooit meer de behoefte heeft om te roken en/of dampen(elektronisch roken). Dit komt omdat het nicotinegehalte in een e smoker variabel is en dat is juist die éne vervelende stof waardoor het stoppen met roken zo een opgave is. Dit nicotinegehalte kunt u bij de elektrische sigaret dus afbouwen. Buiten dit grote voordeel ten opzichte van de normale sigaret is er nog een aantal voordelen dat elektrisch roken biedt. Naast het rokershoestje dat achterwege blijft, stinkende kleding en het berekenen of u nog genoeg sigaretten heeft zijn ook de financiële -en gezondheidsaspecten doorslaggevende factoren. Door te stoppen met roken en in plaats daarvan een e smoker aan te schaffen zult u letterlijk duizenden minder schadelijke stoffen tot u nemen. Naast deze aanzienlijke gezondheidsfactor is een elektronische sigaret zoals gezegd ook vele malen goedkoper. Daar waar er momenteel €6 moet worden betaald voor een pakje sigaretten (20 st.) zal dit met een elektrisch roken ongeveer 80% goedkoper zijn, reken uw maandelijkse winst maar uit! U vraagt zich misschien al af waarom u nog steeds een normale roker bent en dat u zo snel mogelijk wilt beginnen met de e smoker.

Ik wil stoppen met roken maar waar moet ik beginnen?!

U heeft het besluit genomen om eindelijk eens die dure stinksigaretten achter u te laten en met de tijd mee te gaan. Want laten we wel wezen, dit is een elektronisch tijdperk en naast de elektrische auto is ook elektrisch roken een stap in de goede richting. Om deze reden is er onwijs veel informatie te vinden omtrent elektrisch roken en bestaat er inmiddels een gamma aan e-smokers en e-liquids. Hierdoor is de kans op een miskoop uiteraard ook aanwezig en dat wilt u natuurlijk vermijden. Binnen dit ruime aanbod zijn er namelijk vele elektrische sigaretten waarvan de kwaliteit te wensen overlaat en het uiteindelijk nog een dure bedoeling kan worden en de kans op een terugval groot is. Laat u daarom goed adviseren over welke e smoker het beste bij uw rookstijl past zodat u de beste elektronische sigaret zult kopen. Naast de hardware is het ook aan te raden om qua smaak een lekkere e liquid te vinden welke het beste aansluit op de smaak van uw sigaretten. In onze winkel adviseren wij u hier graag over en ook zijn al onze e liquids te proeven zodat wij u een optimale dampbeleving kunnen bezorgen. Ligt Oosterhout (NB) niet om de hoek, geen probleem, ook helpen wij uw telefonisch, via de webchat of per mail graag verder of vul onze configurator hieronder in voor een gepast advies omtrent e liquids en de e smoker.

NIX18: Niet Roken, Niet Drinken
CONTACTFORMULIER
Hulp nodig? Vraag het ons!

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Weet u niet waar u moet beginnen? Vraag ons om hulp. Na 3 jaar ervaring zijn wij echte e-sigaret deskundigen en helpen wij u graag met uw keuze.


 085-0160015
 +31 6 202 168 30
 klantenservice@evapor.nl
 Facebook

CONTACTFORMULIER
Bezoek ook eens onze winkel!


Heuvelstraat 2
4901KD Oosterhout


Openingstijden:
Maaandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
VERZENDKOSTEN

Vanaf heden verzenden wij alleen in Nederland.

NL: Gratis vanaf €40,00


Lees meer