E-smoking

E-smoking, Is het schadelijk?

E smoking wordt steeds populairder en veel rokers stappen over op dit elektrische alternatief. Maar waarom stappen deze mensen over en is het wel verstandig om over te stappen op de e-sigaret? Is e smoking schadelijk? Wat doet het met de gezondheid? Wat zijn de voor -en nadelen van elektrisch roken? Veel mensen kampen met deze vragen en wij willen deze vragen hier graag beantwoorden en u informeren over e smoking.


Is e-smoking schadelijk?

E smoking is niet gezond, de e-liquids kunnen namelijk nicotine bevatten, deze stof heeft een verslavende werking en kan als schadelijk worden beschouwd. Het nicotinegehalte kunt u wel zelf bepalen dus u kunt deze afbouwen of er voor kiezen om direct zonder nicotine elektrisch te roken.
Het is daarentegen wel een stuk minder schadelijk ten opzichte van de traditionele sigaret. De e-sigaret bevat namelijk geen koolmonoxide, teer en letterlijk duizenden minder schadelijke stoffen. Hierdoor blijven onder andere het rokershoestje, de gele aanslag en de door niet rokers beoordeelde nare lucht achterwege. Kortweg, begin met e smoking!


E smoking, welk effect heeft het op de gezondheid?

Dit antwoord is niet wetenschappelijk onderbouwd maar het is gebaseerd op klantervaringen en eigen ervaringen (onderaan de pagina wijzen wij u graag op gedane onderzoeken naar de e-sigaret). Rokers die elektrisch zijn gaan roken ondervinden verschillen in hun doen en laten ten opzichte van het normale roken. Zoals hierboven genoemd verdwijnt die rokerslucht, de smaakpapillen gaan weer optimaal werken waardoor zij veel meer zijn gaan proeven, ze krijgen meer lucht binnen waardoor het ademen makkelijker gaat en wanneer zij traplopen blijft veel van het gehijg achterwege.


De grootste voordelen van e smoking:

    • Met e smoking neemt u duizenden minder schadelijke stoffen tot u (zoals; terpentine, teer, fosfor, koolmonoxide, aceton en formaldehyde) en alleen de nicotine kan als schadelijk worden beschouwd en de hoeveelheid nicotine kunt u helemaal zelf bepalen.

 

    • Wanneer u aan e smoking doet kunt u tot wel 80% besparen dan wanneer u normaal rookt. Het beste is natuurlijk om dit geld ook daadwerkelijk in een spaarpotje te doen;).

 

    • Doordat u zelf het nicotinegehalte kunt bepalen kunt u de nicotine op uw eigen tempo afbouwen waardoor u eenvoudig kunt stoppen met roken en dampen met keuze uit vele e-liquids.

 

    • De damp die u uitademt is niet schadelijk dus in plaats van buiten in de kou te moeten staan kunt u gewoon gezellig binnen blijven.

 

  • Als u toch al binnen rookte hoeft u, wanneer u elektrisch rookt, de muren niet meer om de paar jaar te verven omdat dit wordt veroorzaakt door koolmonoxide en de e-sigaret bevat deze stof niet.

 

NIX18: Niet Roken, Niet Drinken
CONTACTFORMULIER
Hulp nodig? Vraag het ons!

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Weet u niet waar u moet beginnen? Vraag ons om hulp. Na 3 jaar ervaring zijn wij echte e-sigaret deskundigen en helpen wij u graag met uw keuze.


 085-0160015
 +31 6 202 168 30
 klantenservice@evapor.nl
 Facebook

CONTACTFORMULIER
Bezoek ook eens onze winkel!


Heuvelstraat 2
4901KD Oosterhout


Openingstijden:
Maaandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
VERZENDKOSTEN

Vanaf heden verzenden wij alleen in Nederland.

NL: Gratis vanaf €40,00


Lees meer