Colinss

In deze categorie vindt u diverse e-liquids van het merk Colinns. Er zijn verschillende smaken beschikbaar. Helaas mogen wij u via onze website niet meer adviseren omtrent de keuze. Uiteraard kunt u wel altijd contact met ons opnemen, dan zoeken wij samen naar het beste model voor u.

Colinss heeft een verhouding van 40%PG en 60%VG, PG is een stof die zorgt voor een betere smaakoverdracht en een heftigere prikkel in de keel, VG zorgt voor een zachtere damp en meer damp.

Vragen over de e-sigaret?

E liquid Colinss
Empire Black
Een bomvolle smaak van zwarte bessen wat zorgt voor een zoete smaakbeleving waar ook een verfrissend zuurtje bij komt kijken.
€ 3,50
E liquid Colinss
Empire Green
Een frisse en subtiele mint smaak in combinatie met een zoetsappige watermeloen.
€ 3,50
E liquid Colinss
Empire Pink
Verse zoete kersen met een fris citroentje. Snoepen is er met deze e-liquid niet meer bij, alle trek wordt vervuld door deze uitgesproken smaken.
€ 3,50
E liquid Colinss
Empire Purple
Mmmm, heerlijke verse framboosjes die zorgen voor een geweldige frisse smaak die uiteraard ook lekker zoet is.
€ 3,50
E liquid Colinss
Empire Red
Een voortreffelijke fris en fruitige rode vruchten e-liquid die elke fruitliefhebber zal verleiden om te blijven dampen.
€ 3,50
E liquid Colinss
Empire White
Zoete vruchten gecombineerd met een zuurtje. Zoetzuur perfect in balans wat zorgt voor een heerlijk frisse smaakbeleving waar je geen genoeg van krijgt.
€ 3,50
E liquid Collinss
Magic Blue
Een zoete aroma gecombineerd met een frisse mint. Deze friszoete e-liquid zou iedere damper zomaar eens kunnen verleiden.
€ 3,50
E liquid Collinss
Magic Brown
Jaa Nougat!! Dit is één van onze favorieten, een volle nougat smaak waar de noten ook erg aanwezig zijn waardoor het bij elk trekje lijkt alsof je een stuk nougat opeet, alleen dan zonder calorieën.
€ 3,50
E liquid Colinss
Magic Cold
Verfrissing ten top! Een sterke mint smaak waar geen kauwgom tegenop kan die de smaakpapillen niet snel zullen vergeten.
€ 3,50
E liquid Colinss
Magic Cool
WOW! Dit is verreweg de sterkste menthol smaak die je ooit geproefd hebt. Ongelooflijk sterke menthol smaak, ultra fris.
€ 3,50
E liquid Collinss
Magic Morning
Een échte Italiaanse cappuccino, waan je op een zomers terras met een overheerlijk kopje cappuccino of koffie met deze smaakvolle e-liquid.
€ 3,50
E liquid Colinss
Magic Ruby
Open Happiness met deze pure cola e-liquid! De lekkerste cola smaak die je zult proeven met een klein zuurtje op de achtergrond die zorgt voor een complete en volle cola smaak zoals je die gewend bent.
€ 3,50
E liquid Colinss
Royal Black
Je hebt donkere tabaksbladeren en donkerSTE tabaksbladeren. Deze smaak is vol, zwaar en intens waarbij er toch een klein zoetje de ondertoon voert wat zorgt voor een feestje in je mond.
€ 3,50
E liquid Colinss
Royal Blue
Er waren eens een tabaksblad, een theeblaadje en een karamelblokje. Op een dag vielen zij allemaal in een grote pot e-liquid en een wonderbaarlijke e-liquid was geboren. Een heerlijke smaak waarin de tabak overheerst, maar de karamel en de thee een perfecte ondertoon voeren.
€ 3,50
E liquid Colinss
Royal Gold
Dé tabak e-liquid zonder fratsen en een boordevolle smaak met een perfect gebalanceerde tabakssmaak . Een erg gangbare smaak die iedere tabaksliefhebber zeker zal aanspreken.
€ 3,50
E liquid Colinss
Royal Green
Tabak met mint in een balans om jaloers op te zijn. Een erg uitgesproken e-liquid waarin geen van beide smaken overheerst wat voor een heerlijk volle en tegelijkertijd frisse smaak zorgt.
€ 3,50
E liquid Collinss
Royal Purple
Op zoek naar iets anders? In deze verrassende tabakssmaak voeren de zoet zure aroma's de ondertoon. Een perfecte smaak die voor nog meer diversiteit zorgt tussen de andere Tobacco's.
€ 3,50
E liquid Colinss
Royal Red
In één woord, Intens! De tabakssmaak bestormd de smaakpapillen wat zorgt voor een aangenaam gevoel dat eeuwig zou mogen duren, het mooie is, dat mag ook!
€ 3,50
E liquid Colinss
Royal Silver
Een pittige tabakssmaak die de veelzijdigheid van tabak bewijst. Precies goed gekruid en daardoor beslist één van de echte uitblinkers tussen alle Tobacco's. Een heuse e-liquid waar zowel de sigaret- en sigaar rokers voor warmlopen!
€ 3,50
E liquid Colinss
Royal White
Volle tabaksaroma's strelen zacht de smaakpapillen waardoor de smaak van tabak beter tot z'n recht komt dan ooit tevoren. Een zachte tabak e-liquid die tegelijkertijd de maximale smaakbeleving bezorgd, een echte sensationele e-liquid voor elke tabaksliefhebber.
€ 3,50
NIX18: Niet Roken, Niet Drinken
CONTACTFORMULIER
Hulp nodig? Vraag het ons!

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Weet u niet waar u moet beginnen? Vraag ons om hulp. Na 3 jaar ervaring zijn wij echte e-sigaret deskundigen en helpen wij u graag met uw keuze.


 085-0160015
 +31 6 202 168 30
 klantenservice@evapor.nl
 Facebook

CONTACTFORMULIER
Bezoek ook eens onze winkel!


Heuvelstraat 2
4901KD Oosterhout


Openingstijden:
Maaandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
VERZENDKOSTEN

Vanaf heden verzenden wij alleen in Nederland.

NL: Gratis vanaf €40,00


Lees meer