Colinss

In deze categorie vindt u diverse e-liquids van het merk Colinns. Er zijn verschillende smaken beschikbaar. Helaas mogen wij u via onze website niet meer adviseren omtrent de keuze. Uiteraard kunt u wel altijd contact met ons opnemen, dan zoeken wij samen naar het beste model voor u.

Colinss heeft een verhouding van 40%PG en 60%VG, PG is een stof die zorgt voor een betere smaakoverdracht en een heftigere prikkel in de keel, VG zorgt voor een zachtere damp en meer damp.

Vragen over de e-sigaret?

E liquid Colinss
Empire Black
Een bomvolle smaak van zwarte bessen wat zorgt voor een zoete smaakbeleving waar ook een verfrissend zuurtje bij komt kijken.
€ 3,50
E liquid Colinss
Empire Green
Een frisse en subtiele mint smaak in combinatie met een zoetsappige watermeloen.
€ 3,50
E liquid Colinss
Empire Pink
Verse zoete kersen met een fris citroentje. Snoepen is er met deze e-liquid niet meer bij, alle trek wordt vervuld door deze uitgesproken smaken.
€ 3,50
E liquid Colinss
Empire Purple
Mmmm, heerlijke verse framboosjes die zorgen voor een geweldige frisse smaak die uiteraard ook lekker zoet is.
€ 3,50
E liquid Colinss
Empire Red
Een voortreffelijke fris en fruitige rode vruchten e-liquid die elke fruitliefhebber zal verleiden om te blijven dampen.
€ 3,50
E liquid Colinss
Empire White
Zoete vruchten gecombineerd met een zuurtje. Zoetzuur perfect in balans wat zorgt voor een heerlijk frisse smaakbeleving waar je geen genoeg van krijgt.
€ 3,50
E liquid Collinss
Magic Blue
Een zoete aroma gecombineerd met een frisse mint. Deze friszoete e-liquid zou iedere damper zomaar eens kunnen verleiden.
€ 3,50
E liquid Colinss
Magic Cold
Verfrissing ten top! Een sterke mint smaak waar geen kauwgom tegenop kan die de smaakpapillen niet snel zullen vergeten.
€ 3,50
E liquid Colinss
Magic Cool
WOW! Dit is verreweg de sterkste menthol smaak die je ooit geproefd hebt. Ongelooflijk sterke menthol smaak, ultra fris.
€ 3,50
E liquid Colinss
Magic Ruby
Open Happiness met deze pure cola e-liquid! De lekkerste cola smaak die je zult proeven met een klein zuurtje op de achtergrond die zorgt voor een complete en volle cola smaak zoals je die gewend bent.
€ 3,50
E liquid Colinss
Royal Gold
Dé tabak e-liquid zonder fratsen en een boordevolle smaak met een perfect gebalanceerde tabakssmaak . Een erg gangbare smaak die iedere tabaksliefhebber zeker zal aanspreken.
€ 3,50
E liquid Colinss
Royal Green
Tabak met mint in een balans om jaloers op te zijn. Een erg uitgesproken e-liquid waarin geen van beide smaken overheerst wat voor een heerlijk volle en tegelijkertijd frisse smaak zorgt.
€ 3,50
E liquid Colinss
Royal Red
In één woord, Intens! De tabakssmaak bestormd de smaakpapillen wat zorgt voor een aangenaam gevoel dat eeuwig zou mogen duren, het mooie is, dat mag ook!
€ 3,50
E liquid Colinss
Royal Silver
Een pittige tabakssmaak die de veelzijdigheid van tabak bewijst. Precies goed gekruid en daardoor beslist één van de echte uitblinkers tussen alle Tobacco's. Een heuse e-liquid waar zowel de sigaret- en sigaar rokers voor warmlopen!
€ 3,50
E liquid Colinss
Royal White
Volle tabaksaroma's strelen zacht de smaakpapillen waardoor de smaak van tabak beter tot z'n recht komt dan ooit tevoren. Een zachte tabak e-liquid die tegelijkertijd de maximale smaakbeleving bezorgd, een echte sensationele e-liquid voor elke tabaksliefhebber.
€ 3,50
NIX18: Niet Roken, Niet Drinken
CONTACTFORMULIER
Hulp nodig? Vraag het ons!

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Weet u niet waar u moet beginnen? Vraag ons om hulp. Na 3 jaar ervaring zijn wij echte e-sigaret deskundigen en helpen wij u graag met uw keuze.


 085-0160015
 +31 6 202 168 30
 klantenservice@evapor.nl
 Facebook

CONTACTFORMULIER
Bezoek ook eens onze winkel!


Heuvelstraat 2
4901KD Oosterhout


Openingstijden:
Maaandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
VERZENDKOSTEN

Vanaf heden verzenden wij alleen in Nederland.

NL: Gratis vanaf €40,00


Lees meer