Millers Juice Silverline

In deze categorie vindt u diverse e-liquids van het merk Millers Juice. Er zijn verschillende smaken beschikbaar. Helaas mogen wij u via onze website niet meer adviseren omtrent de keuze. Uiteraard kunt u wel altijd contact met ons opnemen, dan zoeken wij samen naar het beste model voor u.

Millers Juice Silverline heeft een verhouding van 70%PG en 30%VG, PG is een stof die zorgt voor een betere smaakoverdracht en een heftigere prikkel in de keel, VG zorgt voor een zachtere damp en meer damp.

Vragen over de e-sigaret?

E liquid | Millers Juice
Aardbei

Bent u op zoek naar de perfecte combinatie tussen zoet en fris dan is deze Aardbei e liquid uitermate geschikt voor u.

Onze zomerkoninkjes zorgen altijd voor een zomers gevoel en bij e-Vapor zijn ze gewoon het gehele jaar verkrijgbaar! Een lekkere zoete e liquid met de zeer herkenbare smaak van Aardbeien welke eventueel goed te mengen is met bijvoorbeeld Mint.

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Ananas

Fris, zoet, vol van smaak en zéér fruitig, dat is onze Ananas e-liquid. Een heerlijke, tropische en uitmuntende ananassmaak zoals Ananas behoort te smaken.

Zeer vol van smaak en daarbij blijft de nasmaak goed hangen zonder enige chemische nasmaak.

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Appel

Wanneer je een liefhebber bent van zoete rode appels is dit een uitstekende smaak om de hele dag te kunnen dampen!

Lekker om te mengen met bijvoorbeeld een tabakssmaak. Ook u kunt dit laaghangend fruit toch niet aan u voorbij laten gaan.

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Banaan

Deze bananensmaak houdt het midden tussen de bananenschuimpjes en een echte rijpe banaansmaak.

Liefhebbers van bananen met een zoete taste zitten bij deze e-liquid gebakken. 

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Cappuccino

Cappuccino is net zo Italiaans als spaghetti en pasta, maar deze e-liquid is toch echt van Nederlandse bodem en kan gewoon de hele dag door gedampt worden. Een lekkere romige cappuccino smaak met een zoetje en een krachtige koffiesmaak bij het uitblazen. 

Menig barista is jaloers op deze smaak en u kunt de schuimlaag bijna proeven wanneer u deze heerlijke e-liquid dampt. 

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Chocolade

Eigenlijk staan onze zuiderburen bekend om de beste chocolade smaken, maar deze e-liquid zorgt nu ook voor zo'n lekkernij van Nederlandse bodem. Genieten geblazen met deze lekkere milde chocoladesmaak.

Voor u het door heeft dampt u zo een hele reep weg zónder die vervelende calorieën.

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Cola

Het Cola recept is één van de best bewaarde geheimen ter wereld en tóch is deze e-liquid zo op smaak dat je de bubbels bijna kan proeven.

De lekkere zoetige cola smaak, helemaal voor u alléén. De zoete en zachte damp maakt het heel prettig deze smaak de hele dag te roken, zonder dat de prik zal verdwijnen.

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Cola Kers

De perfecte balans tussen Kersen en Cola als in de oorspronkelijke Cherry Cola. Bent u een liefhebber van Cola en bent u op zoek naar een fruitige twist, dan is deze e-liquid zonder pit écht iets voor u.

Liefhebbers van limonade en fruitsmaken zullen deze verrassende smaak zeker waarderen, zonder dat u zelf hoeft te mengen is dit een overheerlijke combinatie van beide werelden.

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Desert

Desert is een smaak die dichtbij een normale sigaret blijft en daardoor ontzettend geliefd is. Desert is een vrij neutrale tabak smaak met een voorzichtig scherp randje waardoor het vrijwel iedere roker van normale tabak aanspreekt.

Bent u op zoek naar een e-liquid met tabak smaak om de hele dag te kunnen dampen dan is deze zeker aan te raden.

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Drop

Drop is ongekend populair in Nederland, maar het ontbrak een lange tijd aan een echt goede drop e-liquid waar we pap van lusten. Deze e-liquid brengt daar verandering in met deze overheerlijke drop smaak, dit is met recht de beste drop smaak op de Nederlandse markt en zou eigenlijk verboden moeten worden.

Een zeer zoet-zoute dropsmaak met een lichte salmiak smaak bij het uitblazen waar u u tegen zegt. 

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Energy

Het zal u helaas niet de "boost" geven van het oorspronkelijke energie drankje, maar wel de lekkere, zoete en pure smaak ervan!

Wanneer u liefhebber van energiedrankjes bent en voor het slapen gaan toch nog even die unieke smaak wilt proeven dan is dit uw uitgelezen kans waarbij u vervolgens toch een powernap kan pakken. 

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Framboos

Lekker zoet van smaak met een licht zuurtje, zoals een echte framboos hoort te smaken. Liefhebbers van zoet zitten goed met deze e-liquid, een tegenvallende dampbeleving is met deze liquid uit den boze. 

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Fruitmix

Je kent het wel, je hebt een aantal fruitsoorten in huis en besluit er een lekkere smoothie van te maken...

Een heerlijke mix van zeer uitlopende fruitsoorten welke je blijft verrassen. Door de diversiteit van fruitsmaken zul je met iedere teug weer nieuwe smaken ontdekken en zal deze liquid niet snel vervelen.

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Groene Appel

Deze smaak zal liefhebbers van groene appels zeker niet teleurstellen! Deze smaak is fris en zoet met een licht zuurtje er in en zal niet snel vervelen. Voor de liefhebbers van fruitsmaken is dit hun ware oogappeltje. ;)

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Karamel

Nederland staat bekend om haar boterbabbelaars, deze karamel smaak doet daar ook aan denken. Deze liquid heeft een uitmuntende, zachte en volle smaak en is ook heerlijk om te mengen met bijvoorbeeld een tabak smaak.

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Kersen

Lang geleden werd er nog een echte Hollandse kers in de Betuwe geteeld. Dit zijn helaas lang vervlogen tijden, maar Millers pakt deze traditie weer op met deze kersen liquid als kers op de taart.

Niet overdreven zoet, gewoon een herkenbare, pure en échte kersensmaak! Probeer deze verfrissende smaak zonder pit eens uit en laat u ook verassen.

€ 2,95
Millers Juice Silverline Kiwi
Kiwi

De heerlijk zachte smaak van groene kiwi

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Koffie

Wij Nederlanders drinken de meeste koffie ter wereld! Dan mag uiteraard in deze oer-Hollandse lijn een koffie liquid niet ontbreken!

Geniet met deze koffieliquid van een overheerlijke versgemalen koffie. Subliem te dampen bij uw kopje koffie, deze liquid smaakt puur en het is ongetwijfeld zuivere koffie.

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Kokos

Waan je op een tropisch bounty eiland met deze heerlijke zachte kokos smaak. Geniet op uw gemak, de kokosnoten zijn voor u gechopt en het enige wat u hoeft te doen is genieten. Ook lekker te mengen met andere (fruit)smaken!

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Limonade

Geniet van een lekker glas verfrissende limonade met een zuurtje op een warme zomerdag met deze liquid. Laat u verassen door het feestje in uw mond dat deze liquid u zal bieden. 

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Menthol

Kies voor een lekkere pittige verfrissing met deze menthol liquid. Deze menthol zorgt voor een fris gevoel in de mond en werkt tevens uitstekend tegen een "flavour block". 

Damp deze menthol liquid zonder buiten een frisse neus te hoeven halen maar zorg gewoon voor een frisse adem binnenshuis. 

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Mint

Deze mintsmaak heeft een perfecte (lichte) gier, is pittig van smaak en zorgt voor een langdurig fris gevoel in je mond. Perfect voor menthol én mint liefhebbers.

Probeer deze heerlijke Mint liquid eens uit zodat ook u net als vele andere deze liquid bemind. 

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Pepermunt

Een frisse smaakexplosie van mint die als het ware voor een feestje in uw mond zorgt. Je weet direct weer waar je smaakpapillen zitten. Iedereen herkent deze smaak, toch? 

Damp deze heerlijke combinatie van frisheid met een klein zoetje, voor je het weet damp je zo een hele rol weg.

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Red Candy

Deze smaak tovert een glimlach op je gezicht als een kind in de snoepwinkel! Heerlijk verantwoord snoepen met deze liquid, zonder daarna een tandarts te hoeven raadplegen. 

Deze liquid maakt een waar snoepreisje door uw mond, dus voor de échte zoetekauwen onder ons is de dé aangewezen liquid.

€ 2,95
Millers Juice Silverline RY4
RY4

RY4 is een zeer geliefde tabak smaak. Hij is wat complexer en gelaagder dan de gemiddelde tabak liquid. RY4 is een lekkere blend van diverse tabak soorten en heeft een lichte ondertoon van noten, caramel en vanille.

Deze liquid is geliefd onder zowel de sigaret rokers als de shag rokers

€ 2,95
Millers Juice Silverline Shag
Shag

De naam van deze liquid doet het al vermoeden: deze liquid is speciaal ontwikkeld voor de shag rokers onder ons. Deze liquid zal je helpen de shag-builen links te laten liggen en over te stappen op het dampen. 

€ 2,95
Millers Juice Silverline Sigaar
Sigaar

Eindelijk genieten van een oerhollandse sigaar. Een tabakliquid met de ronde en volle smaak van Cubaanse sigaren. Met deze liquid kunt u de cubaanse sigaren aan de kant schuiven en verantwoord genieten van de e-sigaret. 

=
€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Tabak

De naam in deze zegt alles: een échte tabak smaak. Voor velen een all day vape en geliefd bij zowel beginnende als gevorderde dampers.

Dus heeft u om welke reden ook tabak van die normale sigaret, dit is het ultieme alternatief die u zeker moet proberen.

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Tobacco NR. 1

Één van de beste tabak smaken die beschikbaar is, vandaar NR. 1! Een complexe tabak smaak die je moet ontdekken! Smaken verschillen, maar deze is voor velen met recht een NR.1!

Probeer deze toegankelijke tabak liquid zelf en wie weet is dit ook uw absolute NR. 1

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Turkish Blend

Turkish Blend is een stevige en kruidige tabak smaak welke zeer gewaardeerd wordt door de zwaardere rokers. 

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
UK Menthol
Speciaal voor de liefhebbers van menthol en click sigaretten is deze blend van UK regular liquid gemengd met menthol smaak.
€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Uk Regular

Deze liquid is zeer geliefd onder de light-rokers of dampers op zoek naar een wat lichtere tabak smaak. Ook een uitermate geschikte smaak om te mengen met andere liquids.

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
USA Menthol

Speciaal voor de liefhebbers van menthol en click sigaretten is deze blend van USA liquid gemengd met menthol smaak. Deze liquid is de grote broer van de UK Menthol waarbij de tabak meer aanwezig is

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
USA Regular

Één van de meest verkochte tabak smaken. Een lekker krachtige en uitgesproken tabak smaak welke door velen wordt beoordeeld als dé topper voor de tabak liefhebber!

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Vanille

De zachte en lichtzoete smaak van vanille. Heerlijk puur te gebruiken en deze liquid is erg goed te mixen met alle tabaks- en fruitsmaakjes. 

€ 2,95
E liquid | Millers Juice
Watermeloen

Een heerlijke frisse en fruitige e-liquid voor in uw e-sigaret? Wat is er op een warme zomerdag nou lekkerder dan een frisse watermeloen? Deze e-liquid neemt je ook in andere jaargetijden mee naar de zomer. 

Benieuwd hoe verfrissend deze watermeloen smaakt? Probeer hem uit en u zult voortaan watertanden bij deze liquid.

€ 2,95
NIX18: Niet Roken, Niet Drinken
CONTACTFORMULIER
Hulp nodig? Vraag het ons!

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Weet u niet waar u moet beginnen? Vraag ons om hulp. Na 3 jaar ervaring zijn wij echte e-sigaret deskundigen en helpen wij u graag met uw keuze.


 085-0160015
 +31 6 202 168 30
 klantenservice@evapor.nl
 Facebook

CONTACTFORMULIER
Bezoek ook eens onze winkel!


Heuvelstraat 2
4901KD Oosterhout


Openingstijden:
Maaandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
VERZENDKOSTEN

Vanaf heden verzenden wij alleen in Nederland.

NL: Gratis vanaf €40,00


Lees meer