Handleiding e-Vapor eGo Clearomizer CE4 startset

eGo-T CE4 starterkit handleiding

1. Inhoud starterkit


Deze starterkit heeft de volgende inhoud:
- 2 eGo batterijen met een capaciteit van 900 mAh
- 2 verdampers (CE4)
- 1 USB lader
- 1 thuislader
- 1 etui
- 1 engelstalige handleiding

Let op: e-Vapor verkoopt diverse starterkits. Verschillen tussen de sets zit hem voornamelijk in de verdampers. Om te kunnen starten met elektrisch roken heeft u tevens liquids nodig.

2. Verdamper: CE4

In deze starterkit zitten 2 CE4 clearomizers. Hierbij heeft u een tanksysteem en atomizer in één. Doordat de wicks (het lontje van de liquid opzuigt en naar het gloeispiraaltje voert) van een natuurlijk materiaal is, krijgt u een volle en pure smaak. Deze clearomizer heeft een coil van 2.2 ohm.
Let op: de verdamper kan warm worden. Indien deze oververhit raakt dient u te wachten totdat de verdamper weer een normale temperatuur heeft. Wanneer er onvoldoende liquid in de verdamper zit, zal deze clearomizer een verbrande smaak geven, zorg ervoor dat er altijd voldoende liquid in de clearomizer zit.

3. Opladen

Wij raden u aan eerst de batterij volledig op te laden. Onder normale omstandigheden duurt dit ongeveer 5 uur. Het laden stopt automatisch wanneer de batterij volledig is opgeladen. Om de batterij op te laden draait u rustig de batterij in de USB lader. Deze USB kabel sluit u aan op de thuislader of op een computer. Tijdens het laden knippert de LED, wanneer volledig opgeladen wordt de LED groen.

Het eGo systeem heeft een 3.7 volt 900 mAh oplaadbare batterij met een stroombesparende veiligheidsfunctie. De veiligheidsfunctie voorkomt dat uw batterij per ongeluk aangaat wanneer niet in gebruik. Deze veiligheidsfunctie heeft een 5-clicksysteem. Om de eGo batterij aan te zetten drukt u 5 keer binnen 2 seconden op de knop. U zult zien dat de LED-knop 2 keer knippert. Om uw eGo batterij volledig uit te zetten drukt u wederom 5 keer binnen 2 seconden op de knop.

4. De eGo onderdelen

Uw eGo systeem bestaat uit 2 onderdelen, de CE4 clearomizer en de batterij. U schroeft de batterij met de klok mee op de CE4 clearomizer.

5. Gebruik van de eGo elektrische sigaret

De eGo batterij werkt enkel wanneer u de LED knop ingedrukt houdt. Zorgt u er dus voor dat u tijdens het inhaleren de LED-knop ingedrukt houdt. Na het inhaleren dient u de knop weer los te laten. Het LED lampje licht op wanneer u de knop indrukt. Het indruk van de knop zorgt voor de verdamping van de liquid. Wanneer u de knop niet indrukt gebeurt er dus niets. Let op: na het inhaleren dient u de knop los te laten, wanneer u dit niet doet en de knop te lang ingedrukt houdt kan dit de verdamper beschadigen.

6. Batterij

Laad de batterij altijd volledig op om de langste levensduur van uw batterij te garanderen. Verder is het van belang de batterij niet in een vochtige of warme omgeving te bewaren. Wanneer de batterij valt is er kans op schade.

7. Liquids

Om te voorkomen dat liquids in uw mond terecht komen is het van belang om regelmatig de verdamper schoon te maken. Wanneer u liquid op uw lippen of mond krijgt dient u deze direct weg te vegen of weg te wassen. Drink de liquids niet! Gebruik enkel zoals voorgeschreven. Bewaar de liquids op een veilige plaats uit de buurt van kinderen of huisdieren, liefst in een koele ruimte, echter wel minimale temperatuur van 0 graden! De liquids zijn na aanschaf circa 1 jaar houdbaar.
De liquids zijn er in vele smaken, e-Vapor verkoopt alle gangbare smaken in diverse nicotine gehaltes.

8. Het vullen van de verdamper

Schroef het mondstuk van uw CE4 clearomizer af, vervolgens kunt u de clearomizer tot maximaal 1.6 ml vullen. Let op! Houd de clearomizer iets gekanteld en vul lang het metalen buisje. Mocht u toch wat liquid in het buisje laten lopen, kan het zijn dus u een gorgelend geluid hoort. Mocht dit zo zijn, blaas dan even krachtig door de onderkant van de clearomizer. Vervolgens plaatst u het mondstuk terug op de clearomizer.

10. Onderhoud

Het is van belang om geen stof of vocht in de verdamper of batterij te laten komen. Verder dient u de verdampers goed schoon te houden, na verloop van tijd zullen de verdampers vervangen moeten worden. De levensduur is afhankelijk van het type verdamper en het gebruik, maar bij gemiddeld gebruik is de levensduur van de verdamper 2 tot 5 weken.

11. Garantie

Voor de batterijen geld een omruilgarantie van 1 maand. Op de overige artikelen uit de starterkit zit een “death-on-arrival” garantie, aangezien de verdampers verbruiksartikelen zijn.