Categorie: Opladers & batterijen

Filter op merk
21700 Batterij 3700mAh 35A
11,95
De 21700 batterij van Efest
Efest Slim k2 Lader
12,95
De Efest Slim K2 lader is een losse lader voor...
Ego Thuislader
4,50
De Ego Thuislader is een wandadapter met usb aansluiting om...
Ego USB Lader
4,50
Ego USB Lader
Justfog Q16 Pro Batterij
27,99
De batterij van de Justfog Q16 Pro
Micro USB Lader
2,95
Micro USB Lader
Nitecore New i4
24,95
De Nitecore New i4 Oplader kan je veel soorten batterijen...
Samsung 25R Batterij 2500Mah
6,95
Samsung 25R Batterij 2500Mah

E Sigaret, Of Wel Elektrische Sigaret, Kunt U Hier Bestellen

Wanneer u een elektrische sigaret wilt bestellen dan bent u hier aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u diverse mogelijkheden. Helaas mogen wij u niet via deze website adviseren omtrent het maken van een keuze in een e sigaret. Uiteraard kunnen wij u wel telefonisch antwoord geven als u een vraag heeft over onze modellen. Of breng een bezoek aan onze winkel welke is gevestigd aan de Heuvelstraat 2 te Oosterhout. De openingstijden van onze winkel vindt u ook op onze pagina.

In onze winkel bieden wij u de mogelijkheid om diverse smaken e-liquid en verschillende soorten systemen uit te proberen. Hierdoor kunt u beslist een goede keuze maken. Wij vinden naast het leveren van een goede kwaliteit, het bieden van goede service erg belangrijk. Daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u op de juiste manier wordt geholpen.

Bestelt U Vandaag De Elektrische Sigaret, Dan Is Deze Morgen In Huis

Wanneer u een keuze heeft gemaakt van de gewenste e sigaret en u heeft (op een werkdag) voor 15:00 uur uw bestelling afgerond? Dan zorgen wij ervoor dat u uw bestelling dezelfde dag al wordt verzonden.

Wij wensen u veel succes met vinden van het juiste exemplaar en natuurlijk veel plezier met uw bestelling. Graag tot ziens in onze winkel of natuurlijk op deze webshop